Omnichannel Campagne-objecten!

 

Wil je meer weten over het omnichannel marketingplatform Clang?
Laat hier je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op.

Printer-object

Met het Printer-object worden gegevens van jouw klanten, die gebounced zijn, doorgestuurd naar een printbedrijf. Gebruik dit object ook om bijvoorbeeld een signaal te sturen naar een printbedrijf wanneer een klant op een bepaalde link heeft geklikt. Geef aan welke velden en welke brief er naar welke klant verzonden moeten worden. Klanten ontvangen in dit geval een brief. Dit kan dus helemaal gepersonaliseerd worden. Het Printer-object staat nu klaar in Clang.

Callcenter-object

Het Callcenter-object werkt op dezelfde manier. Het callcenter ontvangt een bestand met de gegevens, zodat al deze klanten nagebeld kunnen worden. Je kunt zelf de frequentie bepalen voor het doorsturen, dagelijks, wekelijks etc. hierbij kun je ook een tijdstip instellen. Of een threshold van een x aantal records. Ook het Callcenter-object staat nu klaar in Clang.

Nieuwe Omnichannel-objecten

Opened/Clicked/Bounced

In Clang was het altijd al mogelijk om real-time te reageren op activiteiten uit de verzonden e-mails. Met deze drie nieuwe campagne-objecten is het nu nog makkelijker om klanten het juiste proces te laten doorlopen op basis van hun open-, click- en bouncegedrag. Door deze objecten in te zetten na de verzending van je mailing, kun je eenvoudig bouncers en non-responders opvangen en via een alternatief kanaal benaderen of exporteren naar een bestand. Allemaal vanuit dezelfde campagne.

Bucket

Dit object maakt het mogelijk om klanten, die de mail niet geopend hebben, op te vangen. Na een bepaalde tijd of na het bereiken van een bepaald aantal kunnen deze klanten doorgestuurd worden naar een ander proces. Bijvoorbeeld een alternatief pad in je huidige campagne, een Export of een andere campagne.

Facebook Lead Ads

Verzamel nu ook leads met Facebook Lead Ads plug-in. Hiermee is het mogelijk om de leads, gegenereerd via Facebook, direct in Clang te zien. Deze data kun je gebruiken om bijvoorbeeld direct een campagne in Clang te starten en je leads op te volgen.

Export

Wil je de klanten (die bijvoorbeeld uit een Bucket-object komen) exporteren naar een bestand? Dat kan. Hiervoor gebruik je de ExportWizard die al in Clang zit. Hierdoor kun je een bestand naar de FileManager of naar een externe locatie uploaden.

Het Clang-team

"Het is altijd leuk om te zien hoe de Campaign Designer wordt ingezet om creatieve campagnes te bouwen. Met de komst van een aantal handige nieuwe Campagne-objecten en de mogelijkheid om zelf objecten te maken wordt het nóg makkelijker om Omnichannel campagnes op te zetten. Namens het development team wens ik jullie veel plezier met Clangen!"

Stephan van Maris

Clang Product Owner
Scroll to Top